Badevann og Bygg


Det har vært mange positiv framskritt med prosjektet den siste måned. 

Vi har hat en kjempe respons til vår spleis kampanje, mange privat personer og bedrifter har fram til nå bidratt og vi er snart på 80,000kr med flere som har lovet å bidra. Vi har sølgt mange kubikk med badevann, men heldigvis er det mye å ta av, Det blir ikke manko på lager for å si det sånn :-)-  Flere har kjøp en Badstu Legende skilt, dvs en kalkstein flis med navn eller logo til de som har kjøpt. du kan gå inn her og se hvem som har kjøpt hittil.

Vi har  til nå hatt tre møter med OPV Consulting og arkitektene fra Verkis på Island. Det er en interessant og spennende prosess. Det er en lærerikt å jobbe med bedrifter som jobber konsekvent og målrettet framover, 

Søndag 13.12.20 arrangere vi en Julebad på Dulpen for å vaske vekk en grufs fra en "anneledes" 2020. det blir bål, gløgg, kakao og pepperkaker og selvfølgellig en dukktert. Vi skal lage en liten video snutt som vi vil legge ut på Facebook / Instagram for de som ikke kan være med. 

Foto: Lars Ivar Hordnes, Jarlsberg Avis

 I desember og Januar vil det komme noen nyheter angående lokal bedrifter som har kommet med større sponsor midler til prosjektet. Vi håper å annonsere den først rett før Jul, så følge med på sosial media og Jarlsberg Avis. 

I løp av arbeide kommer man over mange flott ideer som inspirerer eller git ideer til prosjektet. Her er en link som beskriver på en fin måte alle fordelene med å bruk badstu, mange er relevant punkter med tanke på helse og ikke minst sosial viktighet med badstu, mer kan du lese her:

Forskning.no

saunaboats.no


Legg igjen en kommentar


Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres